Talvimaratoni-taidenäyttely kantaa elämyssadon hedelmiä keväällä

Tänä vuonna oli oikea talvi – lunta oli paljon, pakkaset paukkuivat ja kelit olivat erittäin ihanat. Upeiden aurinkoisten sekä lauhapäivien talvimaisemat inspiroivat taidemaalareita tarttumaan siveltimiin. Sekä ammattilaiset, että harrastetaitelijat saivat eväitä luomiseen. Maalaaminen on laji, joka auttaa rentoutumaan kaiken arjen vilskeen keskellä.

Verrattuna edellisvuosiin taide-elämysten hankiminen nykypäivänä on paljon hankalampaa. Monia harrastuksia toteutetaan etänä, mutta ihminen tuntuu kaipaavan muutakin kuin liikkuvaa kuvaa ruudullaan. Tämän takia lähestyvä kolmen viikon sulkutila tulee monelle olemaan raskas virkystysajanvieton suhteen. Yhdeksi ratkaisuksi tähän pulaan on avattu muutamia pieniä taidegallerioita, kuten esimerkiksi Akvarelli Ateljee Espoo, jossa pääsee viettämään hetkiä taiteen parissa. Rauhallisessa galleriassa ei ole sitä väenpaljoutta, jota korona-aikana välttellään, vaan siihen voi sopia peräti yksityisiä käyntejä viikonlopuksi. Niinpä toivotamme kaikki tervetulleeksi 14.3-27.3 pidettävään taidenäyttelyyn, jossa näytillä on teokset, joita ovat tehneet Talvimaratoniin osallistuneet Irina Rebnitskayan oppilaat.

Kaiken lisäksi maalamisesta kiinnostuneilla on mahdollisuus aloittaa maalaamisharrastuksen myös etänä. Tämäkin taidelaji on loistava mielen eheyttämiskeino. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta saa paikan päältä,

Akvarelli Ateljee Espoo

Osoite: Harakantie 2

Aukioloajat: Ti-Pe: 12-17

La-Su: sopimuksen mukaan

Tiedustelut: Irina Rebnitskaya puh.n. 044 060 1415

Kirjoittaneet Alina Lokko ja Vera Lokko

Vastaa