Galleria

Tarjoamme valoisaa galleriaa taiteen ammattilaisille sekä harrastajille. Olemme toimineet vuodesta 2020 asti Leppävaarassa. Näyttelyt vaihtuvat pääsääntöisesti kahden viikon välein. Lisäksi Akvarelli Ateljeessa on muuta taiteellista toimintaa iltaisin sekä viikonloppuisin. Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan kursseihin sekä tapahtumiin.

Galleriatilan vuokraus on nyt avattu vuodelle 2022 taiteilijoille ja ryhmille. Pyydän tiedustelijoita lähettämään CV:n / esimerkki kuvia teoksista ja näyttelyn aikatoivomuksen.

Näyttelyt

Kuuden taiteilijan yhteisnäyttely. Egle Lipeikaite, Irina Rebnitskaya, Svetlana Ruoho, Olga Veselovskaya, Nadezda Lopatina ja Sirkku Sjöblom. Vesi-näyttely tuo esille monia eri tapoja kokea ja nähdä vettä: järven peilipinta, kuohuva joen virta tai leikkisä aallokko! Itse akvarelli tekniikkanakin on pitkälti veden ohjausta. Tervetuloa ”maistamaan” eri vesien makua!
Näyttelyssä esitän akvarelleja, jotka osallistuivat eri maissa näyttelyihin ja tapahtumiin Amerikassa, Aasiassa, ja Euroopassa